Passejant amb els cabdells de ‘maria’ al cotxe

La policia ha detingut en un control rutinari aquest matí a l’avinguda Fiter i Rossell un jove resident que serà acusat, com a mínim, de possessió d’estupefaents

A priori, anava tant tranquil (o no) amb el seu Mitsubishi Pajero. A priori, també, en un control rutinari de la policia l’han acabat detenint. El que no és cap apriorisme és que al cotxe hi portava alguns cabdells de ‘maria’. Per tant, una vegada descoberta la droga i apressat el seu suposat propietari, els especialistes del cos en matèria d’estupefaents han iniciat la corresponent investigació.

Les fonts consultades no descarten que l’arrestat tingui relació amb algun altre dels casos que han anat esclatant els darrers mesos. En tot cas, hi podria tenir alguna relació col·lateral, però la policia no ho ha confirmat oficialment. Això sí, la detenció és un fet. S’ha produït vers 2/4 d’11 del matí al xamfrà de l’avinguda Fiter i Rossell amb el carrer del Pardal, el carrer que queda en paral·lel amb el del Falgueró, el de l’aparcament de l’hospital.

detingut  

La patrulla de seguretat ciutadana que estava fent tasques habituals de control passiu, hauria vist alguna comportament que els ha cridat l’atenció i han fet aturar el vehicle i baixar el seu conductor. No hauria estat gaire complicat ‘descobrir’ el producte estupefaent. Serien uns cent grams d'estupefaents. El detingut seria un jove resident amb algun antecedent ja relacionat amb els delictes contra la salut pública. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending