Passejada Reial

Els Reis Mags, acompanyats pel servei de circulació, estan fent una visita als nens i nenes del país adaptada a les restriccions sanitàries

Petons a l’aire en comptes de caramels i la mirada posada als balcons. Els Reis Mags estan fent la seva tradicional sortida, però enguany adaptada a la pandèmia de la Covid-19. Asseguts a una petita carrossa i envoltats per la música nadalenca, Ses Majestats estan duent a terme una passejada a la capital de 25 quilòmetres per poder saludar a tots els infants de la parròquia. Al llarg de la tarda, els Mags d’Orient visitaran la resta del país.

El servei de circulació, amb un megàfon instal·lat a un dels seus vehicles, són els encarregats d’anunciar l’arribada dels Reis Mags. Uns instants després de l’avís, seguint amb el recorregut que s’ha establert, Melcior, Gaspar i Baltasar es deixen veure -això si, amb la mascareta posada-. Els nens, alguns des del balcó i altres des del carrer, estan saludant enèrgicament als Mags d’Orient i, com és evident, omplint els seus cors amb la il·lusió que envolta Nadal.

Un dels primers nens que ha acudit a fer les seves peticions a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Relacionat

Els Mags d’Orient inicien a Escaldes el seu trajecte ‘excepcional’ per les Valls d’Andorra

Ses Majestats visitaran un bon nombre de carrers repartits per tot el Principat al llarg d’aquesta tarda. A la capital, el seguici ha començat a les 16:30 de la tarda des de la plaça de les Arcades i s’allargarà fins al vespre, amb el mateix que es va realitzar per la visita del Pare Noel. La Massana, Ordino i Canillo també han posat en marxa diversos trajectes des de les 17:00 de la tarda, a Encamp es farà una rebuda estàtica dels Mags d’Orient a la plaça dels Arínsols a partir de les 19:00 hores i a Sant Julià el punt de recepció serà la plaça de la Germandat.

Els Reis Mags a Ciutat de Valls
Els Mags d'Orient visitant a la canalla
Els Reis a la parròquia de Canillo

Comentaris (2)

Trending