El Pare Noel es passeja per la capital

Al llarg d’aquesta tarda s'està duent a terme una sortida pels carrers d’Andorra la Vella perquè Santa Claus pugui saludar a tots els nens i nenes de la parròquia

Ja el tenim aquí. El Pare Noel ha arribat a la capital del país. Assentat a la seva carrossa, s’està passejant pels carrers d’Andorra la Vella, escortat pel servei de circulació, per saludar a tots els nens i nenes de la parròquia. Pel camí, els agents comunals van fent sonar les sirenes perquè ningú es perdi l’espectacle i, els ciutadans, alguns des del balcó i altres passejant pel carrer, enregistren amb els seus mòbils la presència de Santa Claus.

Els més menuts, atònits, il·lusionats, s’han encarregat de donar la benvinguda al personatge nadalenc. A la sortida del recorregut s’han apropat algunes famílies, però l’esdeveniment sestà desenvolupant sense gaire afluència. De tant en tant, alguns veïns treuen el cap per la finestra i, ‘smartphone’ en mà, capten el moment per la posterioritat.

Respecte al recorregut, s’ha dividit en tres parts. A les 16:30 hores la carrossa ha sortit de la plaça Guillemó. Des d’allà, es passejarà pels diferents carrers de la capital fins a arribar a la Margineda. A partir de les 18:00 de la tarda, l’itinerari cobrirà la zona que connecta l’avinguda d’Enclar amb Prat de la Creu i, finalment, a les 19:00 hores, el Pare Noel es podrà trobar cobrint el tram comprès entre Prada Ramon i la part alta de l’avinguda Meritxell.

El Pare Noel al barri de Ciutat de Valls

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending