Moment d’estrenar els regals de Reis

Els parcs i les zones habilitades del país s’han omplert aquest divendres de nens que han volgut aprofitar per treure a passejar nous patins, balons i altres joguines

L’ànsia de rebre’ls és quasi gairebé igual de gran com d’estrenar-los. Un cop els Reis Mags van passar aquesta passada nit per les cases andorranes deixant regals, aquest matí de divendres arribava el moment de provar-los. Aprofitant el bon temps i el sol que ha banyat aquest 6 de gener el país, els nens han sortit al carrer, als parcs i a les zones habilitades per poder fer servir els nous patins, balons i altres joguines. A més, a més, ha estat l’excusa per reunir-se amb els amics i posar en conjunt tot el que s’ha recollit.

La tecnologia ha estat, sense dubtar, la gran protagonista aquest Nadal. Però sempre hi ha qui prefereix una joguina més clàssica. Aquella que serveix tant per fer esport com per passar una bona estona, o la que es pot compartir amb els amics. També aquelles que ajuden a desenvolupar la imaginació i inventar històries que passen davant dels ulls. Sigui com sigui, aquest 6 de gener, i amb un sol ben relluent, la gespa, els skateparks i qualsevol parc del país s’ha omplert d’infants que havien d’estrenar una cosa o altra.

Els grans protagonistes han estat els patins de tota mena. Monopatins, dels que porten manillar i, fins i tot, algun d’altre elèctric per als més grans. Sempre amb proteccions, clar. Amb cascs i genolleres, per evitar fer-se mal. Alguns ja tenien l’art més que dominat, i d’altres començaven el que podia ser una nova afició. I se n’han vist de totes les edats, alguns agafats de les mans dels progenitors o de l’adult que els acompanyava per no caure, i altres sense cap mena de por, lliscant-se per les zones específiques per practicar aquest esport.

Els balons tampoc no han quedat del tot enrere, tot i que en un segon pla. És un d’aquells regals que sempre arriba a gairebé totes les cases, i és que té un munt de  possibilitats. De primeres, ha servit perquè aquest divendres es puguin trobar amb els amics i amigues al parc i començar a jugar al futbol o al bàsquet, segons la modalitat escollida. També hi ha qui ha elegit nines i altres joguines, com cotxes teledirigits, i que els han tret al parc per poder mostrar-los i passar una bona estona a l’aire lliure.

Etiquetes

Comentaris

Trending