Llums de Nadal, il·lusió al Principat

Enguany l’encesa de la decoració nadalenca a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany s’ha dut a terme de manera conjunta amb l’objectiu de transmetre un missatge d’unitat davant la pandèmia de la Covid-19

Un compte enrere, un botó i molta expectació. L’esperit nadalenc ha arribat aquesta tarda al centre del país amb els cònsols d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany com a protagonistes. Des del punt que connecta l’avinguda Carlemany amb la Meritxell, s’ha dut a terme l’encesa de llums de manera conjunta per “deixar la tradicional rivalitat al marge i anar tots a una”. A mesura que arribava l’hora d’estrènyer el polsador, l’afluència de ciutadans s’ha incrementat i, fins i tot, s’ha generat una petita aglomeració. I és que feia falta una mica d’il·lusió.

A l’eix comercial s’han pogut veure aplaudiments i intuir somriures -darrere les mascaretes- per donar la benvinguda al Nadal. La cònsol major de la capital, Conxita Marsol ha declarat que “era necessari generar esperança i que la ciutadania pugui gaudir uns dies de les festes. Avui es pot veure més gent de l’habitual als carrers i estic segura tot això ajudarà al comerç, que és l’inici de la cadena de tot”.

Els castells de focs des de la plaça del Consell General

Per la seva part, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha defensat que “enguany s’han hagut de cancel·lar molts actes per culpa de la Covid-19, ha estat un any complicat, hem hagut de renunciar a moltes coses, però instal·lar les llums no suposa cap perill sanitari i hem decidit donar-li una mica més de pes de manera conjunta per retornar la il·lusió a la ciutadania.

Més tard, els cònsols d’Andorra la Vella, ja en solitari, han inaugurat el Poblet de Nadal i també han dut a terme una encesa de llums. Marsol ha volgut destacar que, a falta de turisme, “enguany  les diferents parades seran pels residents”. Per últim, a les 20:00 del vespre s’han llançat castells de focs des del Parc Central, l’estació d’autobusos i Santa Coloma de manera simultània.

 

Comentaris (1)

Trending