Un interlocutor difícil de trobar

Govern convoca via BOPA per un procediment obert a Inspecció de Treball a un dels portaveus de la Unió de Bars, Heiko Kirchner, amb qui ha mantingut trobades habituals els darrers mesos per avaluar la situació del sector dels bars

Avís, si més no, curiós, el que ha fet Govern aquest dimecres al BOPA. Es tracta del típic edicte mitjançant el qual s’intenta localitzar una persona que no es pot trobar per comunicar-li que ha de presentar-se davant l’administració. En aquest cas, davant el Servei d’Inspecció de Treball. El que sobta és que, en aquesta ocasió, la persona en qüestió és un dels portaveus de la Unió de Bars, Heiko Kirchner. Per tant, algú amb qui des de l’executiu, segons s’ha afirmat sempre, es manté un contacte molt freqüent per analitzar les mesures sanitàries que afecten el sector.

El BOPA publica aquest dimecres un avís mitjançant el qual es notifica a Kirchner, com a president de la societat Gastrogest SL, una convocatòria. En concret, ha de presentar-se davant Inspecció de Treball. L’edicte es publica “davant la impossibilitat de procedir a la notificació personal”. S’assegura que es va intentar portar l’avís en dues ocasions i que, en totes dues, es va deixar a la bústia perquè es passés a recollir la notificació. Ningú, afirmen, ho va fer.

Per tant, s’ha passat al que seria el pla B: emprar el BOPA. L’edicte li dona vuit dies per personar-se a Inspecció de Treball. Se l’avisa que, si no ho fa, es considerarà que “la notificació ha estat correctament efectuada” i, per tant, es continuarà el procediment.

Es tracta, de fet, d’una forma de fer habitual quan no es localitza la persona que es vol convocar, sigui a Inspecció de Treball sigui a altres departaments de l’administració. El que sobta en aquest cas és que Kirchner no es pot dir, precisament, que s’hagi amagat els darrers mesos. Al contrari, l’empresari s’ha convertit en un dels impulsors i de les cares visibles de la Unió de Bars. I ha mantingut nombroses reunions, la majoria d’elles telemàtiques, tot s’ha de dir, amb responsables de l’executiu per anar avaluant l’evolució de la situació sanitària.

Queda clar que, en aquestes trobades, no es va parlar del procediment que pugui tenir obert Inspecció de Treball. Queda clar, també, que il·localitzable del tot no estava l’empresari. Curiós, si més no.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending