L’home que tocava el trombó... de boles

Estupefacció a Canillo amb un jove que el dissabte de festa major va 'oferir' un mini concert tot empaitant vehicles a l'avinguda Sant Joan de Caselles tal i com va venir al món

Les festes majors tenen aquestes coses. Que treuen el bo i millor de cadascú. Hi ha ocasions que fins i tot treu el més millor. Tocar el trombó de vares és molt complicat. És un dels instruments més complicats. Tocar-lo anant en boles, enmig de la carretera i després d’una ingesta d’alcohol important és tot un repte. Aquest cap de setmana, a Canillo, hi ha hagut, però, qui ho ha aconseguit.

De fet, els veïns que es trobaven a l’entorn de l’avinguda Sant Joan de Caselles canillenca, és a dir, a l’avinguda principal, a la carretera general, a tocar de l’escalinata que puja cap el Palau de Gel encara estan estupefactes de veure el trombonista amb menys roba de la història. De Canillo, segur. Van ser pocs segons. Però la juguesca va ser complerta pel xicot que sense manies (i sense roba, tal i com va venir al món) es va dedicar a empaitar alguns vehicles al bell mig de la carretera.

         

Segurament no va ser el millor concert que podia oferir. Però calia tenir valor per protagonitzar l’escena. Si hagués hagut de bufar l’alcoholímetre segurament hauria donat positiu. Bufant el trombó… progressa adequadament. Festa major a Canillo. Una de les escenes del 2020. Ep, i sense mascareta. Enlloc.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending