L’home que repartia abraçades en plena pandèmia

La policia ha hagut de posar fre a un jove turista francès passat de voltes i d’alcohol ha causat certa expectació i enuig aquesta tarda al bell mig de l’avinguda Meritxell

Entre enuig i estupefacció ha causat un jove turista francès que aquesta tarda repartia abraçades al bell mig de l’avinguda Meritxell. Si la situació de normal ja seria estrany, en plena pandèmia encara ho és més. I ja no és estrany, fins i tot perillós per allò de la necessitat de la distància social. No ha calgut ni tan sols detenir-lo. N’hi ha hagut prou amb una bona reprimenda.

Ha resultat que l’home anava una mica passat de voltes. Carregat d’alcohol. I això que els fets s’han donat a mitja tarda. Deuria ser poc després de les 5 de la tarda quan al final alguns dels altres vianants s’han decidit a alertar al cos d’ordre veient que l’home podia acabar representant un problema. Petit o gran. Però problema al cap i a la fi.

Que el jove ha fet una bona part de l’avinguda, baixant primer en direcció a la Rotonda i, després, enfilant-se en direcció al centre històric de la capital, acostant-se a uns i a altres. L’alcohol, és clar, hi tenia molta culpa. Algun crit, i força abraçades. I tot, durant bona estona, abillat amb una perruca de color rosa o similar. I sense la deguda mascareta.

La policia no l’ha pescat a la primera. Ha hagut de cercar-lo una estoneta per l’avinguda. Quan l’ha localitzat, el jove, que encara presentava algun símptoma d’haver anat a més revolucions de les necessàries, ja duia posada la mascareta facial. I ja era conscient de tot plegat. Fet i fet, davant la reprimenda policial, la cosa no ha anat a més. L’home ha demanat disculpes i ha continuat fent la seva. Sense abraçades, ara ja no.

Comentaris (4)

Trending