El fitxatge de luxe de Gol Solidari

A l’associació impulsada per Ildefons Lima i Juli Sánchez, que ja ha donat a diferents iniciatives benèfiques entre 25.000 i 30.000 euros, s’hi suma l’exinternacional argentí Javier Saviola

Des de la seva creació, Gol Solidari, l’associació impulsada pels futbolistes Ildefons Lima i Juli Sánchez que recull fons per a accions solidàries amb la venda de samarretes i altre material cedit per esportistes d’alt nivell, ha donat entre 25.000 i 30.000 euros. I la voluntat és continuar aportant diners a diferents iniciatives. Ara, a més, comptaran amb un fitxatge d’excepció: Javier Saviola. L’exjugador, entre altres de Barcelona i Madrid, se suma al projecte.

“Segueix creixent”, ha indicat Lima a l’hora de parlar de Gol Solidari. I ho farà amb el suport del ‘Conejo’ que permetrà que “se’ns doni a conèixer encara més al món del futbol perquè és una estrella mundial”. L’internacional andorrà ha remarcat que amb l’argentí, resident des de fa anys al Principat, “tindrem més recorregut i aconseguirem fer les coses de millor manera”.

Saviola, que segons ha revelat Juli Sánchez va acceptar “de seguida” la proposta, s’ha mostrat “agraït, content i feliç de formar part d’aquesta família”. En ella, ha destacat, “es fan les coses amb el cor i tractant d’ajudar la gent que ho necessita”. L’argentí ha explicat que arriba al projecte “per aportar el nostre gra de sorra”.

L’arribada del ‘Conejo’ al projecte ha de servir per donar-li un impuls gràcies al suport de tota una estrella internacional

Al llarg de la seva trajectòria, el davanter va passar per equips de renom com el River Plate, el Barcelona, el Sevilla, el Madrid o Benfica, entre altres. Per tant, ha indicat, “les nostres carreres han estat llargues i hem pogut conèixer molts llocs i jugadors que podem aprofitar ara per ajudar a molta gent, que és el que volem”. També ha tingut paraules d’elogi cap a la tasca feta fins ara per l’associació: “és d’admirar; tots hem de tenir un respecte molt gran cap a la gent que hi treballa perquè els beneficiaris són la gent que més ho necessiten”.

I, fins ara, aquesta ajuda es tradueix en entre 25.000 i 30.000 euros en donatius, aconseguits amb les subhastes del material esportiu, principalment samarretes, que es fan a la web de l’entitat. De fet, la setmana vinent aquesta xifra creixerà perquè es farà una aportació de 2.000 euros a l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca).

Juli Sánchez ha volgut destacar la predisposició de Saviola a donar un cop de mà en el projecte. “Com a professional, ja va tenir una carrera impecable, però com a persona, encara més”, ha destacat.

L’entitat, doncs, continua fent subhastes. Al llarg d’aquest any, moltes de les realitzades han servit per fer aportacions al fons solidari creat pel Govern arran de l’esclat de la crisi del coronavirus. “Amb la pandèmia la gent es va solidaritzar una mica més”, ha explicat Sánchez, tot i que la majoria de persones que fan dites són “col·leccionistes que van amb moltes ganes”. I és que, ha recordat, “són samarretes originals, que s’han utilitzat en partits”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending