Esperant el despertar

L’home que fa tres setmanes va caure des d’un quart pis per un pati interior d’un edifici de l’avinguda Carlemany ha estat traslladat des de Barcelona al centre hospitalari andorrà esperant una complicada reacció

L’home de 39 anys que fa tres setmanes va caure des d’un quart pis per un pati interior d’un edifici de l’avinguda Carlemany d’Escaldes, enmig d’un controvertit episodi amb un afer de drogues com a rerefons ha estat traslladat aquesta setmana des de l’hospital de Sant Pau, a Barcelona, fins al centre hospitalari Nostra Senyora de Meritxell. La família de l’home s’aferra a una complicada reacció que el porti a despertar.

De fet, segons algunes fonts, el ferit, que es va precipitar des d’una dotzena de metres el vespre del dissabte 15 de gener, hauria mostrat alguns símptomes de voler-se despertar. Però la situació és molt complexa. L’home esta ingressat a la unitat d’intensius (UCI) de l’hospital i resta ventilat de forma mecànica.

L'edifici on van passar els fets.

Relacionat

Un afer de drogues ‘s’amaga’ rere la caiguda accidental a Carlemany

A Sant Pau se’l va estabilitzar després que durant hores es debatés entre la vida i la mort. I ara cal que una guspira que es pot donar o no el faci reaccionar neurològicament. No hi ha grans cures a fer. Simplement donar temps al temps i esperar si hi ha aquesta reacció a la qual l’entorn de l’home, pare de tres fills, no vol renunciar.

L'edifici on van passar els fets amb la decoració nadalenca encara en primer terme.

Relacionat

Una caiguda lliure des de dotze metres per la suposada desesperació per obtenir cocaïna

Paral·lelament a la situació hospitalària, a la Batllia hi ha una causa oberta per aclarir del tot les circumstàncies en què va succeir la caiguda i tot allò que la va envoltar. La mateixa nit dels fets es va detenir una dona, ocupant del pis al qual el ferit pretenia accedir des d’una finestra que dóna al celobert. Suposadament, la dona, que va ser detinguda acusada de consum i tràfic de drogues, subministrava estupefaents a l’ara hospitalitzat.

Comentaris

Trending