Un afer de drogues ‘s’amaga’ rere la caiguda accidental a Carlemany

La víctima, que havia acudit a l’immoble número 51 de la cèntrica avinguda escaldenca per motius que la policia està acabant de determinar, roman ingressat en estat crític en un centre hospitalari de Barcelona

L'edifici on van passar els fets.
L'edifici on van passar els fets. Toni Solanelles

La caiguda accidental que va causar lesions gravíssimes a un lauredià de 39 anys aquest dissabte al vespre en un edifici de l’avinguda Carlemany té com a rerefons un afer de drogues. L’home, que roman ingressat en estat crític en un centre hospitalari de Barcelona, es va precipitar des d’un quart pis pel celobert. La policia treballa per reconstruir què va portar exactament el ferit a aquell immoble. Encara que no hi ha dubte que té a veure amb l’activitat il·lícita que hi duien a terme alguns dels ocupants.

De fet, segons algunes de les fonts consultades, en un dels pisos de l’edifici, probablement des del qual s’acabaria precipitant el lauredià, un home força conegut a Sant Julià i especialment en àmbits futbolístics del Principat, amb els quals poc o molt sempre ha estat relacionat, fins al punt de ser-ne un semi-professional durant alguns anys, era notori que es feien tripijocs amb estupefaents. En més d’una ocasió, entre els ocupants de dit pis ja hi hauria hagut alguna que altra batussa.

Cotxes de policia i bombers i, al fons, el furgó de la policia científica davant l'immoble on hi ha hagut l'incident.

Relacionat

Mobilització de policia i bombers a l’avinguda Carlemany per rescatar un home precipitat

L’home accidentat, que segons algunes fonts no passava per un bon moment, hauria acudit al domicili o bé a subministrar-se o bé a saldar algun deute, encara que no es descarten altres hipòtesis. El que està clar, segons les fonts, és que la víctima sabia on anava. També és clar que la caiguda hauria estat del tot accidental. El que no ha transcendit però els investigadors sí que haurien aclarit va ser què va motivar el pas en fals que hauria fet l’home i que el va portar a precipitar-se des del pis fins a la part baixa del pati interior, quedant en un indret de difícil accés per la qual cosa els bombers van haver de fer un rescat gens fàcil.

Inicialment es pensava que era un suïcidi i es donava per consumat. Quan es va poder arribar a la víctima es va poder comprovar que encara respirava i se’l va traslladar a l’hospital on se’l va estabilitzar tant com es va poder i se’l va enviar amb helicòpter passada la 1 de la matinada cap a un centre hospitalari de la capital catalana per tal de ser tractat del traumatisme crànio-encefàlic que sofria.

L'ambulància just davant de l'immoble on hi ha hagut l'incident.

Relacionat

La caiguda de l’home ferit molt greument en un pis de Carlemany va ser fortuïta

De seguida investigadors de l’àrea de policia criminal van assumir el cas, sense descartar fins i tot que se ‘l’hagués acompanyat’ a caure. Aquesta hipòtesi que va estar pocs minuts sobre la taula una vegada que es va descartar l’intent d’autòlisi, també es va deixar de banda vist que hi ha la certesa que en la caiguda no hi van participar terceres persones. I que el precipitat ho va ser de manera fortuïta.

Etiquetes

L'edifici on van succeir els fets, la caiguda i la detenció.

Relacionat

La policia deté la dona que suposadament subministrava de cocaïna l’home que va caure a Carlemany

Comentaris (5)

Trending