La caiguda de l’home ferit molt greument en un pis de Carlemany va ser fortuïta

Pels volts de la 1 de la matinada, la víctima, de 39 anys i formalment resident a Sant Julià, ha estat traslladada en helicòpter cap a un centre hospitalari de Barcelona

L'ambulància just davant de l'immoble on hi ha hagut l'incident.
L'ambulància just davant de l'immoble on hi ha hagut l'incident.

Ni voluntària ni intencionada per un tercer. La caiguda de l’home que es va fer ferides molt greus en un edifici de l’avinguda Carlemany va tenir un origen fortuït. Aquesta és la principal hipòtesi amb la qual treballen els investigadors de la policia en relació amb l’incident hagut aquest dissabte poc abans de les 9 de la nit en un pis de l’immoble número 51 de l’esmentat cèntric vial d’Escaldes.

Malgrat que inicialment es donava com a desenllaç fatal, quan els equips d’emergència sanitària van poder rescatar l’home, de 39 anys, van poder comprovar que encara tenia un fil de vida. Se’l va traslladar cap a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on se li van fer les maniobres necessàries per estabilitzar-lo mínimament. I vers la 1 de la matinada ha estat enviat en helicòpter cap a un centre sanitari de Barcelona, d’on no ha transcendit que hi hagi canvis en el seu estat de salut.

Cotxes de policia i bombers i, al fons, el furgó de la policia científica davant l'immoble on hi ha hagut l'incident.

Relacionat

Mobilització de policia i bombers a l’avinguda Carlemany per rescatar un home precipitat

El traumatisme crànio-encefàlic que pateix, però, és molt greu. I caldrà veure quines repercussions pot acabar tenint si l’home acaba salvant la vida. En principi, la víctima de la caiguda residia a Sant Julià, per la qual cosa una de les tasques dels investigadors que han assumit el cas és mirar de determinar què feia l’home en aquell immoble i perquè va caure des del quart pis per un pati interior, per un celobert.

Els bombers van haver de recuperar el cos a través d’una botiga que hi ha a la planta baixa de l’edifici, just a tocar del que va sofrir un incendi luctuós durant el confinament de la primera onada de la pandèmia, l’abril del 2020. La mobilització d’equips d’emergència -bombers- i de seguretat -policia i agents de circulació d’Escaldes- va generar un veritable enrenou a Carlemany aquest dissabte al vespre, al final d’una jornada amb força afluència de visitants al país.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending