La policia deté la dona que suposadament subministrava de cocaïna l’home que va caure a Carlemany

El ferit continua ingressat a Sant Pau en estat molt crític i en cas de salvar-se la recuperació seria molt complicada

L'edifici on van succeir els fets, la caiguda i la detenció.
L'edifici on van succeir els fets, la caiguda i la detenció. Toni Solanelles

La droga fluïa i de quina manera a l’edifici 51 de l’avinguda Carlemany. És l’immoble des del quart pis del qual es va precipitar pel celobert un lauredià que es debat entre la vida i la mort a l’hospital de Sant Pau, a Barcelona. Una de les principals implicades en la distribució de droga en aquell lloc, una resident dominicana de 30 anys, va ser detinguda poques hores després de la caiguda fatal. Suposadament, la detinguda era qui subministrava cocaïna al ferit.

La dona ha de passar a disposició judicial en les properes hores. Feia un temps que la policia li seguia els passos, però no hi havia els elements necessaris per poder procedir a la seva detenció. El cas de dissabte al vespre va disparar totes les alarmes després de descartar que es tractés d’un intent de suïcidi protagonitzat per l’home ferit, de 39 anys i força conegut a Sant Julià i més encara en l’àmbit futbolístic. De fet, va arribar a ser semi-professional de l’esport de la pilota.

Que en aquell edifici hi havia droga era de domini públic. Així ho han assegurat diversos veïns i persones que havien hagut d’intervenir en alguna que altra batussa haguda per culpa de la droga en aquell immoble. Com a mínim en un pis de la quarta planta i en un altre de la cinquena s’hi mouria estupefaents a cor que vols. L’arrest de la dona, dissabte a quarts d’onze de la nit, no hauria anat acompanyat del comís de droga. Però sí d’altres elements per incriminar-la.

L'edifici on van passar els fets.

Relacionat

Un afer de drogues ‘s’amaga’ rere la caiguda accidental a Carlemany

A la dona se li hauria imputat un delicte relacionat amb el suposat tràfic de drogues. Però la investigació va més enllà. Entre altres coses perquè és clar que hi ha un vincle entre la detinguda i l’home que es va precipitar de manera accidental. Algunes fonts han assegurat que l’arrestada, que ho nega, mantindria relacions sexuals amb alguns dels seus seus presumptes clients. Clients quant a la droga.

La policia té molt avançada la investigació, segons diverses fonts, i no es descarten més detencions. La naturalesa del fet i la situació de l’home que va caure pel celobert, que està en una situació molt crítica i que de salvar-se segurament tindrà una recuperació molt complicada, comporta que s’estigui avançant amb molta discreció i prudència. L’home està enganxat a la droga i aquest és el fet que el va portar en aquell edifici.

Comentaris (3)

Trending