Escaldes pagarà més de 900 euros per reparar un autobús

El comú ha assolit la quantitat del colp que va rebre el vehicle quan, en novembre del 2021, estava estacionat a l’avinguda de les Nacions Unides a petició de la corporació

Si colpegen un autobús que no està on toca a petició del comú, és el comú qui paga els desperfectes. I el d’Escaldes-Engordany abonarà més de 900 euros per reparar un vehicle que va patir desperfectes en novembre de 2021, quan es trobava estacionat a l’avinguda de les Nacions Unides. Se celebrava l’Alpha Space i no podia estar a l’aparcament del Prat Gran. Per tant, es va reclamar a la corporació que assumís les despeses de reparació i així es va aprovar.

La demanda que es feia al comú d’Escaldes corresponia amb 966,73 euros. En definitiva, les despeses per reparar un autobús privat que va ser colpejat per un altre vehicle en novembre del 2021. El motiu principal pel qual es va traslladar la petició a la corporació és que el lloc on estava estacionat (l’avinguda Nacions Unides) havia estat a petició del comú. Per tant, des de l’empresa s’entén que la culpa final d’aquest succés havia de ser de qui havia demanat que el bus es col·loqués fora del seu lloc habitual.

La causa per la qual l’autobús es trobava a l’avinguda Nacions Unides i no a la seva plaça reservada a l’aparcament Prat Gran era la celebració de l’Alpha Space. El mes de novembre del 2021, a causa de la temperatura i tenint en compte les condicions climatològiques, es va decidir fer el festival a resguard. Per a això, calia treure tots els vehicles durant els dies de durada. Per fer-ho fàcil, es va reservar un espai a fora per als abonats.

Segons indica l’empresa a la petició traslladada al comú, i que es va acceptar en Junta de Govern, es va realitzar la verificació oportuna de les càmeres de vigilància de l’aparcament comunal Nacions Unides. Allà es constata que el vehicle que colpeja l’autobús ho fa perquè passa acostant-se molt al mateix en horari nocturn. Això li provoca al bus un desperfecte a la xapa lateral esquerra i cap comunicat de dades personals. Per tant, els 966 euros els pagarà el comú d’Escaldes-Engordany.

Comentaris (1)

Trending