Embossades, però tifes al terra al cap i a la fi

Residents en les proximitats dels Serradells lamenten l’abandonament amuntegat d’excrements de gos que es troben al carrer, en vials propers a la carretera de la Comella

Residents a la parròquia d’Andorra la Vella que surten a estirar les cames per la carretera de la Comella fins a la zona dels Serradells, més o menys, lamenten la situació que en ocasions es troben. Almenys ha estat el cas d’aquest dijous quan en un dels vials propers a l’esmentada carretera han aparegut tot un seguit de bosses amb excrements de gos en el seu interior. Encara que en altres ocasions han trobat situacions similars, mai com avui havien vist tantes bosses plenes amuntegades.

Els veïns ‘denunciants’ no saben si es tracta que algú ha perdut la col·lecta o què ha succeït. Però asseguren que malgrat que potser no és el mateix que trobar-se l’excrement directament exposat a la via pública, l’efecte de tot el conjunt de bosses tampoc, manifestament plenes com no calia ser gaire observador com per poder-ho saber, no era el millor possible.

Comentaris (4)

Trending