Embolics veïnals perillosos

Un resident de 34 anys haurà de respondre davant l’autoritat judicial després de passar unes hores detingut acusat d’haver retingut contra la seva voluntat al seu domicili dies abans una coneguda amb la qual havia tingut alguna relació esporàdica

Les coses clares i la xocolata espessa. O, en cas contrari, si les relacions es torcen poden acabar malament. L’autoritat judicial haurà d’acabar aclarint fins a quin punt el comportament d’un resident de 34 anys amb una veïna seva -i denunciat per aquesta- és punible o no ho és i si ho fos, quina hauria de ser la condemna. En tot cas, l’home sempre podrà dir, malauradament per ell, que va passar unes hores en règim de detenció en dependències policials.

Els fets origen de tot plegat haurien succeït a principi d’aquest mes. El dia exacte no ha transcendit. Sí que és clar, però, que diumenge es va presentar al despatx central de la policia una dona a presentar una denúncia contra un veí seu perquè els dies abans, aquest veí l’havia retingut contra la seva voluntat ben bé una hora al seu domicili. Les circumstàncies exactes tampoc no s’haurien pogut acabar de determinar. De fet, per això l’home va ser posat en llibertat sense haver-lo d’enviar emmanillat a la Seu de la Justícia.

El que està clar és que almenys en un primer moment, a la versió de la dona se li va donar naturalesa de veracitat i al cap d’unes hores es va anar a detenir -això el mateix diumenge- aquest resident. Els dos veïns, home i dona, haurien mantingut relacions sexuals esporàdiques. Segons ella, ell se n’hauria obsessionat una mica i d’aquí la presumpta retenció il·legal. Una mena de segrest de curta durada.

En tot cas, després de l’arrest i de fer més indagacions, entre els agents i la fiscalia s’hauria arribat al convenciment que no n’hi hauria per tant. O que els elements que figuraven a la denúncia interposada per la noia no s’acabaven d’ajustar a la realitat. Fos com fos, es va alliberar a l’home i el dossier policial, quan es tingui completat, ja es trametrà a l’autoritat judicial. I la Batllia, quan ho tingui clar, ja citarà el detingut i adoptarà les decisions que llavors consideri.

Comentaris (1)

Trending