La culpa és de la celebració de la classificació del Madrid

La policia deté a Encamp dos joves per cessió de droga després que un d’ells muntés un altercat producte de l’alcoholèmia que portava per la joia que li va comportar que l’equip blanc accedís a la final de la Champions

La celebració passada de voltes de la classificació del Madrid per a la final de la Champions de futbol ha acabat comportant, aquesta passada matinada, la detenció de dos joves al tomb de l’avinguda Joan Martí d’Encamp. Als detinguts, un andorrà de 25 anys i un resident de 18, se’ls ha acabat atribuint delictes relacionats amb la cessió i el consum d’estupefaents. Cocaïna, vaja. Aquesta tarda han estat condemnats per la via ràpida i han estat alliberats.

La situació es va desencadenar poc abans de les 2 de la matinada. Arran de la celebració de la victòria del club blanc de futbol contra el Manchester City, un dels dos joves hauria consumit alcohol en excés i hi hauria barrejat, presumptament, algun altre producte. Això va comportar que protagonitzés una alteració de l’ordre públic al carrer, que va obligar la policia a intervenir. En l’escorcoll que es va dur a terme al primer dels detinguts, el resident de 18 anys, es va localitzar un embolcall de cocaïna.

Les preguntes i les indagacions que es van fer va portar a relacionar l’altre detingut, que ho va ser mitja hora més tard. Suposadament, un hauria cedit a l’altre el gram de cocaïna. Però el que la rebia, n’hauria abonat 60 euros. Al final, tots plegats haurien compartit la droga i això, barrejat amb l’alcohol ingerit durant la visió del partit de futbol i la celebració posterior, van fer la ‘feina’. I el desordre que va portar a la descoberta de l’estupefaent.

Comentaris (1)

Trending