Un comú a la recerca de l’excònsol

Escaldes publica una notificació al BOPA anunciant que ha retirat del carrer un ciclomotor, presumptament abandonat, que pertany al també ex cap de Govern, Toni Martí

El passat 30 de desembre el comú d’Escaldes-Engordany va publicar al BOPA una relació de vehicles que han estat retirats del carrer i portats al dipòsit comunal, un cop detectat que es trobaven al mateix lloc des de fa temps i, per tant, podrien haver estat abandonats. Res d’estrany. Sol ser la fórmula habitual de les corporacions parroquials per assegurar-se abans d’enviar-los a desballestar. La curiositat en aquest cas, però, és el nom d’un dels propietaris: tot un excònsol i excap de Govern com Toni Martí.

La notificació, publicada la setmana passada al BOPA, recull fins a sis vehicles: tres turismes, una motocicleta i dos ciclomotors. També aporta com a dades les seves matrícules i, amb una excepció, el propietari que consta oficialment.

I la sorpresa arriba en el cas d’un dels ciclomotors que, per la placa -només amb números i sense lletra-, queda clar que té la seva antiguitat. Costa a nom d’Antoni Martí Petit. És a dir, l’ex cap de Govern i excònsol de la parròquia escaldenca. Curiós, si més no, que una persona tan coneguda hagi de ser localitzada, finalment, via BOPA.

Ara Martí, i la resta de propietaris, disposen de 30 dies per anar a buscar els seus vehicles. En cas contrari, s’avisa que el comú tindrà via lliure per procedir a la seva destrucció. El dubte que queda ara és si voldrà recuperar el que va ser el seu ciclomotor.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending