Els clàssics de Halloween

La nit de les bruixes arriba amb un bon balanç de la venda de disfresses, que ha superat les xifres del 2019 i que es decanta per les variants més tradicionals

Halloween, 31 de desembre, prèvia a Tots Sants és la nit de les bruixes. Però també dels vampirs i dels monstres. En definitiva, dels personatges més terrorífics que es puguin imaginar. A les botigues, aquestes han estat les disfresses que més han triomfat, les més clàssiques. Ho han fet tant, que les xifres de venda han superat les del 2019, el darrer any sense tenir afectacions per la pandèmia. Les ganes d’un bon ensurt s’han fet notar.

Sempre hi ha alguna moda, com la del ‘Joc del Calamar’ al 2021. Però Halloween és una nit de clàssics. Així ho asseguren a les diferents botigues on es poden adquirir disfresses per a aquest dia que, tot i ser robat de la cultura estatunidenca, s’ha assentat molt i molt bé a tot arreu, també a Andorra. “Moltes vegades no acudeixen buscant res concret, però tothom troba el que vol”, asseguren a Party Fiesta. Les possibilitats són múltiples, i totes elles tenen el seu públic, el seu raconet entre la gent.

La decoració també és clau en aquest dia. La manca de restriccions associades a la Covid-19 ha fet que les cases s’engalanin més. Que es preparin més festes per a celebrar la nit de les bruixes. Que els locals es preparin per a rebre tot tipus de criatures. I això es tradueix en carabasses, moltes carabasses. Però també figures gairebé a grandària real. “Es venen molt bé tots els anys, i aquest fa dues setmanes que no en queden ja”, assenyalen des de Party Fiesta.

Les ganes s’han fet palès en les xifres de vendes, que han estat força bones. “Hem superat les del 2019, però de bon tros”, asseguren. També ha ajudat el fet de no tenir por a quedar-se l’estoc i no poder donar-li sortida. Aquest any s’han demanat coses. La forma en què han arribat, però, ha canviat, i ho fa en encomandes més espaiades i separades. Però arriba, i la gent ho va a buscar. A principis d’octubre, de fet, es van començar a vendre moltes disfresses de nen, i aquesta setmana s’ha començat amb les d’adult. No ha quedat ningú per caracteritzar.

Etiquetes

Comentaris

Trending