Cercant entre la brossa, acaba dins el camió

(AMB VÍDEO) Un home que remenava entre les deixalles i utensilis abandonats pels veïns a l’avinguda Mitjavila salta dins el vehicle d’higiene perquè hi van abocar les seves pertinences que havia deixat al terra en confondre-les amb dues bosses més d’escombraries

Un home que remenava entre la brossa que els veïns de l’avinguda Mitjavila havien deixat al peu de la porta dels respectius immobles ha acabat, aquesta nit passada, dins el camió de les escombraries per intentar cercar dues bosses amb les seves pertinences que els operaris van confondre amb dues bosses més de deixalles. La rocambolesca situació va passar poc després de les 11 de la nit just davant d’un conegut hotel que hi ha a la zona, ja en arribar a la Rotonda.

Segons que han explicat testimonis presencials, el jove, que no era conegut almenys pel barri, va estar durant bona part de la nit rodant pel carrer repassant les andròmines que els veïns havien abandonat, que havien deixat al peu de les portes dels edificis amb la intenció que els operaris d’higiene del comú d’Andorra la Vella retiressin. Va anar fent malbé diverses d’aquestes andròmines tot tafanejant si alguna li podia interessar.

En un moment donat, sempre segons les mateixes fonts, l’home va topar amb un matalàs. I cercant la manera de poder-lo agafar i endur-se’l, va deixar en un punt del carrer dues bosses que duia a sobre i en què guardava les poques pertinences que tingués. Just en aquell punt va passar el camió de les escombraries i van baixar els operaris per abocar-hi les bosses de brossa. Sense amo aparent, van confondre les bosses de l’home amb bosses de deixalla i les van abocar dins el camió.

D’immediat l’home va ser conscient de tot plegat i va córrer cap al camió, que aparentment ja havia triturat almenys parcialment aquelles bosses. Sense dilacions, va demanar als operaris que fessin el favor d’aturar-se i va saltar dins el camió a remenar per intentar trobar les seves pertinences, davant l’estupefacció d’uns bombers que havien quedat just darrere del camió de les escombraries (moment que recull el vídeo) i generant una petita retenció vers un quart i mig de dotze de la nit. La seva cerca per Mitjavila era tant intensa que al final va acabar dins el camió de la brossa i tot.

Comentaris (1)

Trending