Aparcar a Ransol: o tots o ningú

La indignació pels paranys que es posen a cotxes estacionats dins del nucli urbà i la permissivitat que es té en altres zones del mateix poble canillenc indigna veïns i visitants

Torna el debat sobre l’estacionament a Ransol. I la indignació d’aquells que, veïns o visitants, consideren que els agents de circulació, seguint suposadament directrius polítiques, actuen de forma discriminatòria. I el fet que es vol fomentar l’ús del pàrquing vertical de relativa nova construcció ja no acaba de colar. Les darreres hores s’han tornat a veure situacions que han causat malestar. Al nucli urbà no hi ha perdó. Si algú ocupa la zona blava i es considera que no s’ha complert la normativa, el parany arriba segur.

I l’administració actua sense contemplacions, segons les fonts consultades, que recorden la impotència que senten alguns turistes quan comproven que el seu vehicle ha estat bloquejat. Paral·lelament, no hi ha cap sanció ni recriminació per a d’altres vehicles que ocupen sense manies voravies, vials, on queda molt clar, claríssim, amb tres o quatre senyals que posa que és clarament prohibit de fer-ho.

WhatsApp Image 2023 08 09 at 09.39.07
Un dels senyals que impedeix aparcar.

Però els cotxes hi estacionen. I això que el pàrquing vertical que el comú va fer construir per resoldre les dificultats d’estacionament a la zona queda a tot just uns 150 metres. És a dir, no pas més de la distància que hi ha fins a la zona més urbana. Però, expliquen les fonts, davant d’aquelles voreres on no es posen paranys hi ha algunes instal·lacions hoteleres, alguns hotels, concrets. I esperen, diuen les fonts, que això no tingui cap relació amb la tolerància aparentment mostrada. Perquè si es pot aparcar a Ransol, o ho pot fer tothom, o no ho pot fer ningú.

WhatsApp Image 2023 08 09 at 09.13.23 (1)
Vehicles estacionats a Ransol tot i que hi ha rètols que ho prohibeixen.

 

Etiquetes

Comentaris (27)

Trending