A la recerca del Llop

Mobilització per trobar un gos txecoslovac que deambula per diversos indrets del Principat i que en alguna ocasió ha estat confós, justament, per un llopInicialment, ja fa dues setmanes, es va perdre per les valls dels Cortals, però ara corre d’una banda a l’altra espantadís i totalment desorientat

Si veuen de dia i per la carretera un animal que els faci pensar en un llop ‘brincant’ sense rumb molt probablement no és un llop però se’n diu. És un gos txecoslovac que fa dues setmanes que es va perdre i que, ara per ara, deambula desorientat i sense que pugui ser atrapat per a desesperació del seu propietari. El ca, de 15 mesos i molt espantadís, es va perdre inicialment a la vall dels Cortals d’Encamp, però ara va d’una banda a l’altra.

La difusió per les xarxes socials -Bomosa, per exemple, presta el seu auxili- de la ‘desaparició’ ha comportat una autèntica mobilització. Diverses persones relaten on l’han vist. I tant està a Encamp com al cantó massanenc de Beixalís. O potser per Santa Coloma o en les immediacions de la central hidroelèctrica de FEDA. És clar que no només volta de dia. També ho fa de nit. Però els llops sí surten per les nits. En canvi, difícilment ho fan de dia i no se solen acostar a la carretera.

En Llop, que així s’anomena, el gos txecoslovac, no respon al seu nom i fuig només veure que algú li pot seguir la pista. Però als profans en la matèria, aviat pot semblar un llop i més d’una trucada han rebut els banders alertant de la presència d’un llop. És el gos. De fet, el cos d’agents forestals també està al cas de la desaparició i rep trucades de persones que diuen haver vist el gos. Per ara, però, no hi ha manera de parar-li els peus.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending