El pipicà de Pialassos torna a estar en servei a Encamp

El comú hi ha hagut de fer una actuació durant aquesta setmana després que es desfés una part del mur vertical que l’aixopluga

Imatge de com ha quedat el pipicà una vegada refet el mur.
Imatge de com ha quedat el pipicà una vegada refet el mur. COMÚ D'ENCAMP

El pipicà de Pialassos, a la parròquia d’Encamp, ja torna a estar plenament operatiu després que el comú hi hagi fet una actuació d’urgència per arreglar un mur que es desprenia i ho hagi aprofitat per fer alguna altra intervenció de millora.

Segons que ha informat el comú encampadà a través de les xarxes socials, durant aquesta setmana s’ha refet el mur lateral i s’ha instal·lat un nou drenatge per evitar que la pluja faci caure les pedres del passadís d’entrada. La corporació ha agraït als veïns la paciència d’haver d’acudir a un altre espai, al més proper a la zona, a Prat de Baró, mentre s’han fet els treballs per arranjar l’equipament.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.