El virus econòmic i depressiu: la Covid-19

Comentaris

És molt cert que patim una crisi econòmica bestial, però ara vull entendre i crec que aquest virus posarà moltes coses al seu lloc. Comencem per l'habitatge. Entre la pròrroga de la congelació dels lloguers i la crisi en si, molts pisos es buidaran i la propietat no podrà abusar tant com abans. I pensem que hi haurà ajudes. Un incís: jo per adaptar-me al món m'agrada mirar la sèrie del Doctor House i tot i que la veritat fa mal, ara em fa ser optimista. I ho sóc perquè he estat més de 4 anys lluitant pels meus drets i sé que cansa molt però ara no és el moment de cansar-se. És el moment de lluitar i de no rendir-se.

Com deia, els preus dels lloguers hauran de baixar. Sembla irracional però és tan simple com el fet que si ningú té diners ningú compra.
 
Hem pogut afrontar la crisi sanitària i l'hem superat força. No ha estat fàcil i ho sé molt bé. He passat 10 anys confinat sense comunicació (per un error mèdic a sobre) i sé de què parlo. Tornem al que deia. Hem de seguir lluitant. Prendre precaucions és vital i jo intento posar el meu granet de sorra: utilitzant guants a diari, per exemple per a escriure la meva opinió. Val prevenir més que curar. I he de dir que estic en bon estat de salut, fins i tot he perdut pes en confinament quan la majoria l'ha guanyat.

Ara no estem per crear més depressions. Ara no és el moment d'abusar més dels treballadors (no ho hauria de ser mai); ni tampoc de cometre cap mena d'abús per molt que es vagi vestit d'uniforme
 

Actualment, estem prop dels 2.000 aturats a causa de la crisi. Estaria bé que les empreses no fossin tan dràstiques a l'hora d'acomiadar ja que si hi ha molta gent que no cobra ni guanya diners no pot consumir. Estaria bé que siguin més humans i que tinguin en compte que la riquesa ens fa més pobres moralment. Ara no estem per crear més depressions. Ara no és el moment d'abusar més dels treballadors (no ho hauria de ser mai).
 
Finalment, vull ressaltar un tema sobre la seguretat. Ara mateix molts som víctimes d'abusos de poder. Hi ha gent que se m'ha adreçat per explicar-me infraccions greus del cos d'ordre. Que anaven en pla 'Harry el brut', a l'americana. Tots patim senyor Espot, senyor cap de Govern. Però no estem per patir la ira dels agents que segurament passen econòmicament millors moments que la majoria de la població. Uns agents que en molts casos necessiten més psicologia i no provocar amb algunes actuacions inhumanes depressions als qui les han patit.
 
En fi, m'agradaria acabar donant un consell que me l'intento aplicar tot i que costa força. Siguem més pacients. Tots. Sí. Però defensem els nostres drets i pensem que hi ha el Raonador del Ciutadà, que és una eina que serveix per defensar el poble. Virtus Unita Fortior, la força unida és la més potent. Molta merda a tots...i endavant sempre. Com diu la Shakira: "Després de la tormenta surt el sol". O com deia Machado: "Caminant no hi ha camí ja que aquest es fa en caminar".

Etiquetes

Comentaris

Trending