Telerealitat andorrana

Comentaris

Andorra ha entrat de ple a la telerealitat entre un candidat a anar al 'Supervivientes' i un participant en el 'First Dates'. Segons el seu presentador és un programa on la gent va a trobar l'amor. I les faltes d'ortogràfia: un dels concusants li va deixar a la seva cita una nota en la qual es definia com "onesto" i "actibo". Un altre, amb tota la gosadia que et proporciona la ignorància, li va dir a la noia amb la qual sopava que "echar p'a fuera es con h".

A "First Dates" et trenquen els ulls, les orelles i, a vegades, fins i tot el cor: un noi amb tants quilos com barra es va negar a quedar per segon cop amb la seva parella perquè buscava "una relació físicament 'fitness'". Hi ha la noia que vol trobar un milionari per viure en una mansió amb piscina, cuiners i criats, el que demana tàrtar de salmó i es queixa perquè està cru, la que no sap que significa "ilicitano", el que diu que el que més valora en una dona és la intel·ligència i li entra un atac de priapisme quan li asseuen al davant una dona amb un pitram com el de Salma Hayek a la cerimònia dels 'Globus d'or', la que pensa que Benidorm és al costat de Burgos o el que afirma que sap cuinar perquè escalfa la llet en el microones per a esmorzar.

Quan et deixa una noia i no t'accepten al 'First Dates' tens dues opcions: passejar-te amb un xandal del Decathlon, sense pentinar-te" o endiumenjar-te com si estigués esperant al fet que et nomenessin secretari d'Estat de seguretat del túnel de la Tàpia, ambaixador remunerat a la Unesco o representant diplomàtic a la seu central del Cirque du Soleil a Montreal. I que el nomenament surti publicat al BOPA, que no passi com amb les ruptures amoroses.

Daniel Day-Lewis va deixar Isabelle Adjani per fax, Bisbal va plantar Chenoa per televisió i Edmundo 'Bigote' Arrocet a María Teresa Campos per WhatsApp. El cas que és el trencament era més previsible que la destitució d'Ernesto Valverde al Barça. Sortir amb un home que dir haver inventat les sabates de sis sivelles, que pinta els arbres secs del jardí i que es crema la cara en un horrible retoc estètic no pot portar res de bó.

Arrocet ha convertit la Campos en una 'millenial', en una icona generacional i en una poeta tuitera. "Que se acabe Edmundo no significa que se acabe el mundo". Després d'aquesta creació, Teresa Colom i Ester Fenoll estan pensant a dedicar-se a fer una tesi doctoral sobre la pedra seca o sobre la física quàntica aplicada a 'Supervivientes' pel vincle que uneix la segona amb el teòric candidat andorrà a aquest programa. La Campos ha demanat als de 'Sálvame' que si li troben un bon partit que la contactin. Ara només ens falta veure-la a 'First Dates' preguntant a la seva cita si li ha quedat una bona paga o si sap quan costarà l'entrada d'Andorra al Fons Monetari Internacional. O a Instagram fent-se fotos sexis amb faixa. O a Tinder, que ella és molt moderna en això de les xarxes socials.

Potser li passa el mateix que a la Sharon Stone, que la van fer fora de l'aplicació perquè pensaven que el seu perfil era fals. Jo també m'ho hauria pensat. És el que té la televisió i els programes de telerealitat. Et penses que ets diví quan mai pots deixar de ser humà. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending