Ens movem pels Serradells

carmona gonzalez samarra removebg preview copy

Dolors Carmona, Sergi González i Lídia Samarra

Consellers de comú de PS + Independents d’Andorra la Vella

Comentaris

L'obra de reconstrucció del centre esportiu és una de les inversions contemplades al pressupost 2020 que va tancar a principis d'any el comú d'Andorra la Vella, abans de l'arribada de la Covid-19. És una obra llarga, que durarà entre 11 i 14 mesos i que encara està pagada i aturada.

Ja han passat 19 mesos des de l'incendi: 19 mesos durant els quals la corporació de la capital va tancar un acord amb la companya d'assegurances i amb la constructora per poder tirar endavant la reconstrucció del centre esportiu sense cap mena de cost. 19 mesos durant els quals el comú d'Andorra ja ha percebut més de 3,5 milions d'euros per part de les assegurances.

Com podeu veure, no és una qüestió de diners. Parlem de prioritats, de gestió i de voluntat política.

Demanem a tots els clubs, associacions, entitats, usuaris, ciutadans/ciutadanes de la parròquia i de tot el país, que feu ús d'aquesta instal·lació essencial per al país, que ens ajudeu a prioritzar l'activació d'aquest projecte; amb el vostre suport ho aconseguirem

Els Serradells és el pulmó de la nostra parròquia i del nostre país i així ho vam deixar clar al darrer consell de comú: tirar endavant les obres és una necessitat urgent. El 30 d'abril, la senyora Marsol ens va comentar que la setmana següent realitzaria una reunió amb els tècnics per valorar i que ens convidaria als consellers de PS + Independents a assistir. Han passat ja 34 dies i encara no hem rebut aquesta invitació.

Davant aquesta situació, els consellers de l'oposició de PS + Independents no ens podíem plegar de braços: estem parlant de l'únic centre esportiu del país amb piscina olímpica. Estem parlant del centre esportiu que acull a milers d'usuaris, associacions i federacions que segueixen desateses, esperant que la majoria reactivi una de les obres més importants d'aquest any: una obra que, insistim, segons la cònsol major no suposarà cap cost. Cap.

És per això que us demanem a tots els clubs, associacions, entitats, usuaris, ciutadans/ciutadanes de la parròquia i de tot el país, que feu ús d'aquesta instal·lació essencial per al país, que ens ajudeu a prioritzar l'activació d'aquest projecte. Amb el vostre suport ho aconseguirem.

Etiquetes

Comentaris

Trending