A l'AMOPA hem perdut un amic

Comentaris

Coneixerem el François Garcia quan, a l’inici de la seva carrera professional, preparava els estudiants per al certificat d’estudis a l’escola francesa d’Escaldes-Engordany. Després va ensenyar al curs preparatori on el seu inspector, detectant les seves qualitats, li va demanar que s'incorporés al Lycée. Va exercir allà com a professor d’educació física i va ser molt estimat pels seus alumnes, a qui va saber estimular i encoratjar. Després va ser directiu al Lycée d’Uzerche, al Lycée de Foix i finalment al Lycée d’Andorra. 

A més de les seves activitats professionals, va tenir un paper important en l'esport andorrà. Aquest esportista amant del Barça, jugador de rugbi, futbol, tennis, bàsquet i escacs va tenir importants responsabilitats com a president de la federació de tennis o vicepresident del Comitè Olímpic d'Andorra.

En tot el que va emprendre, va ser ajudat i va tenir el suport la Marie Thérèse, la Brigitte i els seus quatre fills.

François Garcia va ser per a nosaltres més que un company de treball, seguirà sent un amic del qual guardarem un excel·lent record.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.