Les obres al Nacional començaran divendres, després del duel europeu de l’UE Santa Coloma

Els partits de la Conference League d’Atlètic Escaldes i de l’Inter ja es disputaran al Joan Samarra on s’ha iniciat el tractament que ha de permetre millorar l’estat de la gespa, costejat íntegrament per l’FC Andorra

Comentaris

Una imatge de l'Estadi Nacional.
Una imatge de l'Estadi Nacional.

Problema desllorigat. Les obres per adaptar l’Estadi Nacional començaran ja divendres. El dia abans, dijous, l’UE Santa Coloma haurà disputat allà el seu partit de Conference League. Els altres dos equips ‘europeus’, Atlètic Escaldes i Inter ja jugaran els seus duels a un Comunal on aquest dilluns ja s’ha iniciat el tractament que ha de permetre millorar l’estat de la gespa.

Les converses mantingudes entre FC Andorra i comú la setmana passada han fructificat i tot s’ha pogut posar en marxa. Divendres, les màquines entraran ja al Nacional, segons han confirmat fonts properes al club tricolor. I, per tant, es començarà les obres que han de permetre adaptar la instal·lació a les exigències de LaLiga. Principalment, gespa natural, tot i que també altres canvis com ara cabines de premsa o una il·luminació més potent.

Es farà just després que el Santa Coloma disputi el seu partit de Conference League contra el Breidablik islandès. En el seu cas, no hi havia temps material per poder fer el tractament al Comunal. Per tant, els colomencs sí que jugaran allà. En canvi, el duel del dia 14 entre Atlètic Escaldes i el Gzira de Malta sí que es trasllada al Joan Samarra, igual que el de l’Inter, ja de segona ronda.

Justament, aquest dilluns tècnics especialitzats han començat a aplicar el tractament que ha de permetre millorar l’estat de l’herba d’aquest camp. Des del club es defensa que un cop aplicat i amb un temps d’ús moderat -partits i poca cosa més-, la gespa estarà ben aviat en condicions. De fet, l’Andorra voldria emprar les instal·lacions per poder entrenar durant l’agost, mentre es culmina el canvi de superfície al Nacional.

Comentaris

Trending