Justícia

Un conegut empresari en fallida passa una nit al calabós per intentar vendre immobles

La policia va detenir l’home per evitar que cometés, suposadament, un alçament de béns

T. S.

Un conegut empresari vinculats històricament a diversos negocis, des de promocions immobiliàries a gestió de locals d’oci nocturn, ha hagut de passar recentment una nit al calabós després que intentés vendre algun dels seus béns que estan judicialment embargats. L’home fa temps que té múltiples dificultats i està declarat en fallida fins i tot personalment, per la qual cosa té la immensa majoria de propietats, de tot tipus, ‘congelats’ per la Batllia.

Agents del grup de delictes econòmics de la policia van procedir la setmana passada a detenir l’home en detectar, suposadament, moviments que van fer pensar a les autoritats que es podria cometre un alçament de béns. Per evitar que això succeís s’hauria arrestat l’empresari, que va passar tota una nit en dependències policials, en règim de detenció. El cas s’ha tractat amb discreció. L’home va ser posat l’endemà de la seva detenció a disposició judicial. Després de ser escoltat pel batlle hauria quedat en llibertat.

Les fonts consultades no han pogut aclarir en quina situació va quedar l’empresari després de comparèixer davant del jutge, ni tan sols si va ser sotmès a un judici ràpid o, per contra, se seguirà completant el dossier. Els consultats han assegurat que no és la primera vegada que l’home com a mínim intenta col·locar algun dels seus béns, tot sovint immobles, tot i estar embargats i, per tant, sota control judicial. Les fonts han indicat que l’home o bé no accepta la seva situació o bé està superat per les necessitats.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Kovalsky
9.
el fill no te res a veure amb el pare, i el fil es gasta els seus diners com li surt dels collons igual que feu tots vosaltres que per aqui critiqueu tant! I el k facin els seus amiguets al reservat no significa que ell segueixi aquesta models.....
El conec de ben aprop i no em porto gens be amb ell; pero les coses son com son i l gent no te perque posar-hi merda! Aixi que avans de difamar i especular millor calleu la boca!
  • 5
  • 15
carlota
8.

alçament de bens es el que van fer alguns just abans de que BPA caigués, i a aquestos ningú els hi va dir res....

  • 19
  • 0
Laporta
Meanwhile, el fill tirant-se xampany pel cap dia sí, dia també
En resposta a Laporta
Ell i els seus amics
7.

Si només fos xampany!! Lo que fa amb els seus amiguitos al reservat és conegut per tothom

  • 13
  • 4
Laporta
6.

Meanwhile, el fill tirant-se xampany pel cap dia sí, dia també

  • 21
  • 1
Voldemort - El que no puede ser nombrado!
Es que no ha de sortir cap nom, ni el d’aquest senyor ni el de ningú. Pressumpció d’innocencia davant de tot.
En resposta a Voldemort - El que no puede ser nombrado!
Será Andorrä??
5.

Estic amb tu, peró que Ho apliqui igual en totsels casos

  • 5
  • 1

Comenta aquest article