Multen una quinzena de persones per un ‘botellón’ multitudinari a la carretera d’Aixovall

Quan la policia va aparèixer al lloc on s’estava duent a terme la consumició col·lectiva, alguns dels presents van agafar cames ajudeu-me i ja no van poder ser sancionats

Imatge d'arxiu de la carretera d'Aixovall.
Imatge d'arxiu de la carretera d'Aixovall. ARXIU

Una quinzena de joves han estat multats aquesta matinada després que la policia els enxampés a la carretera d’Aixovall, en les immediacions de l’estació de la ITV, duent a terme un ‘botellón’, una activitat prohibida a tenor del que disposa la llei de seguretat pública. En la consumició col·lectiva hi havia més d’una vintena de joves, segons fonts consultades. A cada multat se li ha imposat, d’entrada, una sanció de 300 euros que es redueix en el cas de pagar en un termini breu de temps.

Encara que es tracta d’un espai relativament aïllat de nuclis habitats, el fet que fos tan nombrós el grup de joves que estaven consumint hauria generat algunes queixes ciutadanes. Quan la patrulla policial hauria fet acte de presència, alguns dels presents han engegat a córrer i, en conseqüència, no se’ls ha pogut aixecar l’acta de la comissió de la infracció administrativa. La llei de seguretat pública vigent en alguns aspectes des de principi del 2019 i des de la primavera de l’any passat en tota la seva extensió, recull que no es pot beure en les vies públiques a no ser que estigui autoritzat.

D’aquí que se’ls imposés l’esmentada sanció administrativa de 300 euros. En una piulada, el cos d’ordre ha recordat aquesta tarda, tot anunciant també la intervenció de la passada matinada, que està prohibit el consum d’alcohol a la via pública i, també, pertorbar el descans dels veïns. Malgrat que el lloc on es duia a terme el ‘botellón’ multitudinari no és molt concorregut, si que hi ha alguns edificis d’habitatges.

Comentaris (3)

Trending