Més de 1.200 persones han signat per aturar el complex residencial al telecabina d’Arinsal

La campanya a la plataforma Change.org la va engegar ahir al matí la plataforma veïnal i el malestar ciutadà s'ha fet visible en només 24 hores

El terreny on s'ha d'ubicar el complex residencial a Arinsal
El terreny on s'ha d'ubicar el complex residencial a Arinsal

En només 24 hores, la iniciativa impulsada per la plataforma veïnal Estimem Arinsal a la plataforma Change.org ha rebut 1.276 signatures per aturar el projecte constructiu de 32.000 metres quadrats amb sis blocs d’apartaments de 18 metres d’alçada amb hotels, restaurants i comerços.

El malestar i la preocupació de la ciutadania davant de les dimensions del projecte previst prop del telecabina d’Arinsal s’ha fet ben palès. Des que la plataforma veïnal va convocar la roda de premsa per expressar el seu rebuig i demanar que el promotor es repensi el projecte han estat moltes les persones que s’han posicionat a favor dels veïns per aturar el creixement urbanístic descontrolat del poble. Una de les accions de la plataforma Estimem Arinsal ha estat la posada en marxa d’una recollida de signatures a través de la plataforma Change.org en la qual en només un dia han signat més de 1.200 persones.

Mar Egea i Cyril Despres durant la roda de premsa d'aquest dijous a Arinsal.

Relacionat

Els veïns d’Arinsal denuncien deficiències en el projecte que es vol fer al costat del telecabina

Els portaveus del moviment veïnal, Mar Egea i Cyril Despres van posar en relleu les deficiències que havien observat en el pla parcial presentat pel promotor i les al·legacions que havien presentat al comú. Tenen por que vinguin de cop 1.000 persones en els 250 apartaments que preveu el projecte, sense que el comú de la Massana hagi fet l’estudi de càrrega màxima.

Les cònsols de la Massana donant explicacions sobre el projecte d'Arinsal.

Relacionat

El comú assegura que si el projecte d’Arinsal “està dins la legalitat serà complicat aturar-lo”

Des de la corporació es va sortir al pas de les manifestacions dels veïns assegurant que en quinze dies o tres setmanes es donarien resposta a les al·legacions formulades pels veïns i el Quart i la cònsol major, Olga Molné, va deixar clar que algunes s’estimarien i es traslladarien a l’impulsor del projecte. També va assegurar que només s’ha entrat un pla parcial i que la llicència d’obra de cada construcció s’haurà de regir per la normativa actual del Govern, tot reconeixent que “si el projecte està dins de la legalitat serà difícil d’aturar”.

 

Comentaris (7)

Trending