Govern licita el concurs de la reconstrucció del campanar de l’església de Sant Vicenç d'Enclar

S'aprofitarà l'actuació per a incidir en l’adequació de l’interior del temple, així com millorar el seu entorn més proper

Imatge de Sant Vicenç d'Enclar el 18 de març del 2017.
Imatge de Sant Vicenç d'Enclar el 18 de març del 2017. Toni Solanelles

El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la titular de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la licitació de la intervenció de reconstrucció del campanar de l’església de Sant Vicenç d’Enclar, aprofitant l’actuació per a incidir en l’adequació de l’interior del temple, així com millorar el seu entorn més proper.

El concurs és nacional, de procediment obert i modalitat de contractació ordinària. El plec de bases es podrà descarregar-se de manera gratuïta a la pàgina web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad, i també es podrà recollir de manera presencial al servei de Tràmits. Les empreses interessades tenen temps fins el proper 23 de setembre per presentar oferta en horari d’atenció públic del servei de Tràmits del Govern.

El setembre de l'any passat, el consell de ministres ja va aprovar la licitació del concurs de selecció d’un equip de professionals per a l’elaboració del projecte de reconstrucció de l’obra, nou mesos després del seu esfondrament. Des de llavors, els esforços dels tècnics del departament de Cultura s’han centrat principalment a desenrunar el terreny per tal d’elaborar un estudi que permeti planificar les fases de la reconstrucció.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.