L’FC Andorra-Betis B té un primer guanyador: Unicef

L’ONG s’emportarà la recaptació íntegra del duel, que es disputarà el divendres, a partir de les nou del vespre, a l’Estadi Nacional

El conveni entre Unicef i l'FC Andorra es va signar l'agost del 2019.
El conveni entre Unicef i l'FC Andorra es va signar l'agost del 2019.

Al camp, no se sap què passarà, però el partit que disputaran divendres FC Andorra i Betis B ja té un guanyador segur: Unicef. L’ONG s’emportarà la recaptació íntegra del duel. Es tracta d’una acció solidària que s’emmarca en l’acord de col·laboració que club i entitat van signar ara fa uns anys.

L’encontre es disputarà el divendres, a partir de les nou del vespre, a l’Estadi Nacional. Correspon a la jornada 11 de lliga al grup 2 de Primera RFEF i en ell l’equip tricolor vol encadenar per primer cop en la temporada dues victòries consecutives. El primer triomf, però, consistirà a aconseguir una bona assistència a la grada, perquè això es transformarà en una millor recaptació.

Tots els diners que s’aconsegueixin aniran destinats a Unicef. Es tracta d’una acció que segueix l’acord que club i ONG van rubricar fa poc més de dos anys. Des de l’entitat tricolor es recorda la voluntat de “col·laborar en totes les bones causes que du a terme una organització de tan reconeguda trajectòria en el panorama mundial”. S’entén que és la forma “d’aportar el seu granet de sorra en la immensa tasca que es fa amb els infants i adolescents més vulnerables”.

Comentaris

Trending