Ariadna Blanch Impulsora de la campanya 'Salvem el parc'

“El Prat Gran és important per a tots els nens d’Encamp; no volem que es tregui”

Amb només 13 anys, l'Ariadna Blanch veu amb tristor com el parc on ha jugat durant tota la seva infància, el Prat Gran d'Encamp, pot desaparèixer. Ha engegat una campanya per intentar salvar-lo, recollint signatures i amb altres accions com una cadena humana.

Ariadna Blanch, al Prat Gran.
Ariadna Blanch, al Prat Gran.

D’on surt la idea de començar la recollida de signatures?

Fa uns dies, la meva mare em va dir que traurien el parc i que el comú ho ha acceptat i jo no hi estic d’acord. Fa molt temps que està aquí i no vull que el treguin perquè es preciós i hi tinc molts records. Em faria molta llàstima.

Què preveieu fer amb les signatures?

No hem demanat dades però el que volem és que el comú vegi que la gent vol signar en contra de que treguin el parc. A més, convoquem a la gent a una cadena humana el dimecres a les cinc. A veure si ve molta gent i ho podem evitar.

El comú hauria d’haver acceptat comprar el terreny tot i l’elevat cost?

Crec que no cal pagar tants diners, però es poden buscar altres solucions. A més, a la reunió el cònsol estava a favor de comprar una part i llogar durant uns anys l’altra i ningú li va donar suport. Jo i més gent, si haguéssim pogut anar, sí que li hauríem donat suport.

S’està a temps de salvar el parc?

És com amb el canvi climàtic. Tenim poc temps, però l’hem d’aprofitar.

Què et diuen els amics?

Em diuen que em donaran suport. La majoria són d’Encamp i m’entenen; saben que el parc és important per a tots i no volen que es tregui.

Què li diries al cònsol i a la resta de consellers?

He preparat una carta i li vull dir què és el que sento i que necessito que això s’aturi i que es torni a parlar.

Comentaris (2)

Trending