Dues altes relaxen la pressió de la pandèmia sobre l’hospital

HI ha quinze pacients ingressats, nou dels quals a l’UCI, mentre que en les darreres hores s’han detectat 36 nous positius

Comentaris

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Toni Solanelles

Dues altes entre els pacients que es trobaven ingressats a la planta Covid de l’hospital de Meritxell ha fet baixar la pressió que la pandèmia genera sobre el centre sanitari. Ara hi ha només quinze persones, de les quals nou a la unitat de cures intensives. Pel que fa als nous contagis, en les darreres hores s’han diagnosticat 36 positius, però el nombre de casos actius ha caigut lleugerament.

Així es desprèn de les dades epidemiològiques que ha fet públiques el departament de Salut. En elles es veu com el nombre de nous malalts es manté relativament controlat, amb tot just 36 positius que eleven fins a 13.121 el total de casos detectats al país durant tota la crisi sanitària. D’aquests, 12.561 han superat la malaltia, després de les 42 altes que s’han pogut atorgar.

Per tant, tornen a disminuir el nombre de casos actius. Hi ha set menys que dilluns. Per tant, han passat de 443 a 436.

D’aquests, hi ha quinze persones ingressades a l’hospital. A planta, resten sis pacients, després que dues hagin pogut ser donades d’alta i marxar a casa seva a completar la recuperació. A l’UCI hi ha 9 pacients, dels quals sis, un més que dilluns, connectades a respiradors.

Pel que fa a l’afectació sobre el sistema escoltar, hi ha 42 aules amb algun o tots els alumnes confinats. Per tant, dues més que dilluns. D’aquestes, 19 ho estant de forma total i 23 parcialment. A banda, es fa vigilància passiva sobre 23 grups més.  

Comentaris

Trending