Veïns d'Ordino alerten de la presència de verí en un carrer

Com a mínim un gos de petites dimensions hauria ingerit el tòxic patint greus conseqüències en un vial conegut com de la Turera, on hi ha habitualment una àmplia colònia de gats

-
-
Veïns d’un carrer semi-privat ubicat entre Sornàs i Ordino i anomenat de la Turera han denunciat per diferents canals que els darrers dies han trobat verí al vial. L’alerta el va donar una resident en aquest indret el gos de la qual hauria ingerit el producte tòxic i patint greus repercussions que hores d’ara no se sap encara si li permetran salvar la vida. L’avís d’aquesta veïna va fer mobilitzar altres residents a la zona, alguns d’ells també tenen animals domèstics.

El gos afectat per la ingesta del verí només passejaria pel carrer de la Turera, segons hauria explicat la seva propietària, amb la qual cosa sembla evident que en aquell indret algú hi va posar el producte tòxic. Des de fa temps, a la zona hi ronda una notable colònia de gats dels quals se’n cuiden voluntàriament alguns pagesos de l’indret. Els veïns sospiten que la presència dels felins hauria pogut molestar altres residents i que aquest podria ser el motiu de l’intent d’enverinament.

En qualsevol cas, davant la intoxicació soferta pel ca de la veïna que va alertar la resta -i que fins i tot hauria posat el fet en coneixement de la policia, que hauria assegurat que només podria actuar en cas que s’enxampés in fraganti la persona o persones mentre llançaven el verí-, altres veïns del carrer van penjar cartells per avisar de la situació i van compartir l’advertència a través de les xarxes socials. Altres fonts consultades han recordat que el perill ja no és només pels animals, també per possibles infants que puguin córrer per aquell carrer. I han explicat que la conducta d’aquells individus que hagin pogut posar el verí es podria arribar a qualificar de delictiva.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending