Veïns d’Encamp convoquen un acte de protesta contra el tancament del Prat Gran

Comentaris

-
-
Era previsible. Aquest diumenge el Prat Gran acollirà un acte de protesta contra l’anunci del tancament del Prat Gran. El comú d’Encamp ha desestimat l’adquisició dels terrenys sobre els quals està bastit l’equipament i en virtut amb el contracte establert i la voluntat de la propietat, en pocs mesos els propietaris haurien de recobrar la titularitat de l’espai que, a més a més, la corporació ha de deixar en el seu estat original.

Malgrat que hi ha una part important de la parròquia que no veien bé haver de desemborsar els diners amb què s’han taxat els terrenys per poder continuar mantenint el parc, fins al punt que ni tan sols el cònsol, defensor de l’operació de compra, no ha tingut suficient força dins de la majoria demòcrata, hi ha una part de la ciutadania que considera una autèntica pèrdua l’anunci que no es mantindrà el parc. D’aquí que alguns veïns hagin convocat per aquest diumenge al migdia un acte de protesta.

Es preveu que sigui un acte força sorollós i els organitzadors, a través de les xarxes socials, demanen que les persones que s’acostin al parc ho facin amb pancartes per donar més visibilitat a la queixa. També es preveu recollir signatures, que previsiblement es duran al comú, per reclamar que no es tanqui el parc. En principi, el comú d’Encamp té previst aprovar dijous que ve per la via d’urgència la contractació dels treballs necessaris per demolir aquells habitacles bastits sobre la propietat de casa Areny i que s’han de suprimir per tornar l’espai al seu estat inicial vist els acords contractuals que es van establir al seu dia.

Etiquetes

Imatge recent del Prat Gran.

Relacionat

Encamp diu adéu al Prat Gran

Comentaris (4)

Trending