Veïns del carrer la Llacuna d'Andorra la Vella es queixen de 'botellon' i soroll

Les trobades a les escales del camí del rec de Solà concentren les queixes

-
-
Alguns veïns del carrer la Llacuna d'Andorra la Vella es queixen del 'botellon' i del soroll que hi ha a la zona, especialment els caps de setmana. Es tracta del tram entre els carrers mossèn Tremosa i mossèn Enric Marfany, a prop de plaça de les Arcades on hi ha diversos bars i restaurants. El fet de ser un carrer cèntric però no principal l'ha convertir en un lloc propici per a les trobades de joves per consumir alcohol.

Les escales que porten des del carrer la Llacuna al rec del Solà pel camí dels Espuis és l'escenari de 'botellon' i d'algunes bretolades com ara els grafits que van aparèixer en el mosaic d'una font i que ja han estat esborrats tot i queda algun rastre. Els veïns es queixen també del soroll i fins i tot que hi ha gent que utilitza les parets per orinar.

De fet, l'incivisme també és habitual en altres zones de la capital. "És un lloc de restaurants, de bars i de locals musicals, és l'aposta que s'ha fet i això té un preu", afirma un veí que vol mantenir l'anonimat. "La cosa potser canviaria si també haguessin petites botigues o alguna cosa per l'estil, com artesans", afegeix. Aquesta part del carrer és un tram curt i estret, poc utilitzat pels vehicles, amb un parell de restaurants i un bar, al darrere del centre cultural del comú d'Andorra la Vella.

El bon temps i les festes majors també són propicies a les trobades a l'aire lliure, a la pràctica del 'botellon' i al fet de deixar brutícia en els llocs on es du a terme. El camí dels Espuis enllaça el centre de la capital amb el rec del Solà i és molt concorregut per la gent que va a passejar.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending