Veïns de Santa Coloma indignats pel soroll i la brutícia que es genera a l’entorn d’un local d’oci nocturn

Alguns dels afectats ja ha posat la problemàtica en coneixement del comú d’Andorra la Vella sense que per ara hagin obtingut cap resposta

-
-
Dos mesos han estat suficients perquè un nombrós grup de veïns de Santa Coloma s’hagin afartat amb el soroll i la brutícia que han de compartir, especialment el cap de setmana, per la zona del vial del Pobladó. La reorientació -amb canvi d’explotadors inclosos- del que havia de ser un local d’oci nocturn de cert glamur cap la tradicional activitat més massificada i que ja funcionava al Fener d’Escaldes està traient de polleguera els residents a l’entorn de l’‘Eivissa Experience’.

Els veïns lamenten que durant bona part de les matinades del cap de setmana, ja a partir del dijous en moltes ocasions, l’activitat es dugui a terme més fora del local que dins. O, almenys, que s’allargui més enllà de l’hora de tancament. Això d’entrada fa que a les 4, a les 5 del matí, el soroll sigui anormalment molest com per alterar el son de més d’un i de dos veïns, segons que han explicat alguns d’ells.

Tampoc no és agradable trobar-se -els matins dels dissabtes, els matins dels diumenges- les restes d’un ‘botellón’ celebrat les hores prèvies. L’escampada de brutícia és més que notable segons els denunciants, que lamenten que sigui fins i tot impracticable alguns dies el passeig del Riu, la passarel·la que va de la zona de la caserna dels bombers fins a la Margineda. La presència d’ampolles, de vasos, de líquids… De fet, en les proximitats del local d’oci nocturn esmentat, fins i tot els veïns troben a la vorera les restes, les traces, d’orins. I no són pas d’animals de quatre potes. En tot cas, de dues.

Tot plegat ja ha estat posat en coneixement del comú d’Andorra la Vella, segons els denunciants, que asseguren que, per ara, deu dies després de comunicar la situació, ni han rebut cap resposta ni s’ha fet cap actuació. “Algun cònsol o conseller, o algun membre del Govern hauria de venir a viure per aquí a veure si són capaços de dormir amb el soroll que hi ha a les 4 o a les 5 del matí”, lamenta algun dels veïns. 

L’hereu del Temple escaldenc ara reubicat a l’antic restaurant Pobladó va obrir portes l’agost sota la denominació de d’‘Eivissa Experience’. I ha fet passar les 'mogudes' d'Escaldes a Santa Coloma. Del Fener al Pobladó. L’única esperança a curt termini dels veïns colomencs és que l’hivern, el fred, les nevades, facin passar a millor vida durant uns mesos el soroll, els ‘botellons’.

Etiquetes

Comentaris

Trending