Veïns de Sant Julià reclamen que la diversió de la festa major no estigui renyida amb el civisme i la higiene

Diversos paratges naturals de la parròquia apareixen plens de restes de ‘botellón’ després de llargues nits de música i alcohol

-
-
Veïns de Sant Julià han mostrat el seu malestar per la poca consciència cívica que mostren alguns dels assistents als actes de la festa major, una de les més concorregudes de tot el país. Diversos paratges naturals de la parròquia relativament allunyats dels nuclis on es duen a terme les activitats festives han aparegut els darrers dies plens de restes de ‘botellón’. En alguns casos, recorden els denunciants, s’han llençat des de gots de plàstic a ampolles no sempre buides del tot directament al riu.

Els veïns que han lamentat la situació reclamen que la diversió de la festa no estigui renyida amb el civisme i la higiene. “Que beguin tot el que vulguin, però després que recullin les deixalles”, han explicat gràficament uns veïns que no estan pas en contra de les activitats lúdiques que es fan al tomb de la festa major encara que lamenten que en alguns casos, per algunes persones, la festa major s’acabi reduint a beure amb desmesura.

Per ara, la nit que hauria deixat més restes de ‘botellón’ hauria estat la de dissabte a diumenge, que en alguns casos es va allargar fins ben entrat el matí. La qüestió és que la brutícia que es genera en els punts on principalment es du a terme la festa es resol ràpidament gràcies als equips de manteniment i higiene del comú. Però el ‘botellón’, que va més enllà dels actes festius, es realitza en indrets on sol costar més que la brigada comunal hi passi amb l’assiduïtat que convindria “i tot plegat fa que l’afectació al medi pugui ser major”.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending