Vall Banc 'pispa' a Andbank el responsable global de la gestió d'actius i el fa cap de tresoreria

Comentaris

Vall Banc \'pispa\' a Andbank el responsable global de la gestió d\'actius i el fa cap de tresoreria
Vall Banc \'pispa\' a Andbank el responsable global de la gestió d\'actius i el fa cap de tresoreria

Vall Banc ha fitxat, en principi perquè ocupi el càrrec de cap de tresoreria de l’entitat, qui fins fa poques setmanes era el responsable global de la gestió d’actius d’Andbank. Gerard Alba Soler s’ha incorporat ja a l’entitat tutelada pel fons voltor americà JC Flowers. L’hereu del banc pont mira d’estructurar els seus departaments i reforçar-los. Inicialment, tresoreria l’havia assumir Òscar Gelabert, que, procedent de l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF), ben aviat va passar a l’Agència estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) i sota l’aixopluc d’aquest organisme és l’administrador únic de BPA.

Gerard Alba ja s’anuncia a les xarxes com el ‘chief’ de l’oficina ‘d’Investment’ de Vall Banc. Durant més de quatre anys va ser el director general de la gestora de fons d’Andbank (Andbank Asset Management), on va aterrar procedent d’una consultora suïssa experta, també, en productes d’inversió. Format com a matemàtic a la Universitat de Barcelona, ha fet postgraus en finances i negocis digitals. I abans d’anar a espetegar a Ginebra havia passat, per exemple, per Caixa de Catalunya i Caixa Penedès.

Una altra de les àrees que calia reforçar, per exemple, era la d’auditoria. Amb aquesta finalitat es va incorporar a l’equip de Vall Banc l’auditora formada a la Universitat de València Purificación García Navarro. García havia estat gerent d’auditoria a la firma Grant Thornton Espanya des del 2010. I amb anterioritat havia ocupat el mateix càrrec a BDO Auditores Independientes.

Comentaris

Trending