Units pel Progrés demana que no es cobrin els lloguers dels locals comercials

Volen també que en la llei òmnibus s'inclogui la moratòria d'hipoteques i crèdits i la rebaixa del 50% de les tarifes de FEDA

Alfons Clavera, d'Units pel Progrés
Alfons Clavera, d'Units pel Progrés
Units pel Progrés d'Andorra demana al Govern que inclogui en la futura llei òmnibus s'inclogui el no cobrament dels lloguers dels locals comercials, la moratòria d'hipoteques i crèdits i la rebaixa del 50% de les tarifes de FEDA. En un comunicat, la formació recorda que el teixit comercial andorrà es composa majoritàriament per la petita i mitjana empresa.

La proposta, en relació a la moratòria en relació als préstecs i crèdits hipotecaris que han d’abonar les empreses i negocis comercials,  consistiria en un ajornament temporal del pagament de les quotes dels préstecs i crèdits hipotecaris mentre hagin de romandre tancats els mateixos a causa de la situació d’emergència sanitària.

Per tal de garantir el dret a la vivenda de les persones amb dificultats, demanen al Govern que s’estableixi una moratòria en el pagament de les quotes dels préstecs i crèdits hipotecaris pels deutors hipotecaris que es trobin en situació d’especial vulnerabilitat, que vegin reduïts els seus ingressos a causa de la situació d’emergència sanitària.

 

 

Comentaris (3)

Trending