Restablerta la circulació al túnel de la Tàpia després d'un accident amb dos ferits lleus

El sinistre ha passat poc abans de les 8 del matí els equips de manteniment hi han actuat durant sis hores

-
-
El túnel de la Tàpia, a Sant Julià de Lòria s'ha tornat a obrir a quarts de dues després d'haver estat tancat en els dos sentits de la marxa. Un accident en torna a ser la causa. L’alerta s’ha donat a manca de nou minuts per les 8 del matí i poc després Mobilitat conjuntament amb l’empresa que gestiona la infraestructura ha decidit tancar el vial. S'hi han vist implicats dos vehicles, que han topat un contra l’altre.

Els serveis d’emergència i de manteniment de la infraestructura han treballat durant quasi sis hores per poder reobrir el túnel. La topada ha estat molt espectacular però en principi no hauria suposat importants danys personals. Hi hauria dos ferits que, en principi, no revestirien gravetat. Els dos turismes implicats són un Citroen Saxo i un BMW 323 I, tots dos amb matrícula del Principat. El conductor i la passatgera del BMW -un home i una dona residents de 20 i 18 anys respectivament-, són els que han resultat ferits. El noi no ha arribat a acudir a l'hospital mentre que la noia serà donada en poques hores atès que les ferides que presenta, especialment contusions, no revesteixen gravetat. 

És el tercer accident que hi ha en poques hores en aquell indret. Aquest dijous al matí, poc abans de 2/4 de 10, una furgoneta va bolcar a l’interior de la galeria i també es va haver de tancar el túnel. Hores després va ser una motocicleta la que va accidentar-se a causa d'una placa de gel a la calçada. El tall del túnel aquest matí de divendres ha comportat que s'hagin tornat a generar retencions i que la circulació especialment cap al centre del país hagi estat complexa aquest matí.

Per altra banda, aquest matí s'ha activat la fase groga per la neu a la CG2- Port d'Envalira, CG3- Accés Arcalís i RN22- accés a França.

 

Comentaris (8)

Trending