Motorista ferit en una topada al carrer Prat de la Creu

El xoc lateral de la motocicleta contra un cotxe a l’altura del creuament del cèntric vial amb el carrer Pompeu Fabra ha col·lapsat el centre d'Andorra la Vella una bona estona

-
-
Una topada lateral entre un cotxe i una motocicleta està creant un notable col·lapse al centre d’Andorra la Vella. L’accident ha succeït poc després de 3/4 de 6 de la tarda al carrer Prat de la Creu, just a l’altura del creuament amb el carrer Pompeu Fabra de la capital. El conductor del vehicle de dues rodes ha resultat ferit tot i que d’entrada no semblava que el seu estat hagués de presentar una especial gravetat.

L’arribada dels equips sanitaris per atendre el ferit, estirat a la calçada, ha obligat a tallar inicialment la circulació i, després, a regular-ne el pas alternatiu. En tractar-se d’una hora d’alta afluència de vehicles en un dels vials més utilitzats de la capital ha contribuït a alentir la circulació. Els sanitaris han fet una primera atenció del ferit damunt mateix del lloc dels fets per, posteriorment, traslladar-lo al centre hospitalari. Els vehicles implicats, que circulaven tots dos en direcció Escaldes, han estat un BMW 118 i una motocicleta Honda Silverwing 400, tots dos matriculats al Principat. El conductor de la moto i únic ferit en el xoc és un resident de 52 anys.

 

Comentaris

Trending