Una guspira ‘amagada’ en un matalàs va ser la causa de l’incendi a la deixalleria d’Escaldes

Operaris comunals estaven separant i desmuntant materials i no van veure que una petita espurna va prendre i va anar cremant en somort

-
-
L’incendi a la deixalleria d’Escaldes que ha obligat a refer tota la instal·lació elèctrica de l’equipament i que, en conseqüència, el manté inoperatiu, va ser del tot fortuït. Una guspira procedent dels treballs que estaven fent uns operaris comunals va prendre en un dels matalassos que tractaven els treballadors i va anar cremant en somort fins que es va encendre i va causar el foc que va malmetre la instal·lació.

El succés va ocórrer l’11 de març i només va causar danys personals. Els operaris de l’equipament treballaven en la separació dels materials d’estris -com per exemple els matalassos- que porta la ciutadania. En els treballs amb una eina elèctrica haurien saltat algunes espurnes. Es van donar per apagades de seguida i els empleats no van ser conscients que una d’elles havia ‘entrat’ cap a un matalàs.

La guspira va anar fent la viu-viu i ja quan els operaris eren fora -havien sortit a dinar-, l’espurna va prendre més força i va acabar causant l’incendi. L’equipament encara estarà un temps inoperatiu i com ja va comunicar el comú al seu dia es recomana als usuaris portar les deixalles a la minideixalleria de l'avinguda del Fener i les més voluminoses a les instal·lacions de la deixalleria industrial de la Comella mentre duri la situació.

 

-

Relacionat

Un incendi obliga a tancar la deixalleria comunal d’Escaldes durant unes setmanes

Comentaris

Trending