Una avaria informàtica deixa en fora de joc l’oficina de La Poste

Tècnics desplaçats des de França investiguen la causa de la pana, que està clar que té l’origen en la línia de telecomunicacions i, per tant, també s’ha alertat Andorra Telecom

-
-
Una pana informàtica que té l’origen en les línies telefòniques ha deixat fora de joc l’oficina que La Poste té al Principat. Els primers símptomes de l’avaria ja es van deixar notar durant la jornada de dilluns però els treballadors del despatx postal van aguantar el servei com van poder. “Ens sap greu per als usuaris, però actualment sense Internet no podem fer res”, han assegurat les fonts.

Tècnics desplaçats des de França estan analitzant la situació. També s’ha alertat Andorra Telecom. Les fonts consultades properes a la companyia pública francesa han explicat que està clar que l’origen de la incidència està en la línia de telecomunicacions però, hores d’ara, no se sap si l’avaria és responsabilitat de l’operadora andorrana o la incidència ve directament de França.

Per no alterar la programació dels usuaris, en principi es manté que l’oficina estarà tancada durant tota la jornada, encara que les fonts consultades no han descartat poder obrir abans no acabi el dia. Aquest tipus d’avaries no són gens habituals encara que no és la primera vegada d’una incidència similar, probablement no de tanta gravetat.

Les primers disfuncions del servei es van començar a detectar a les 11.30 de dilluns. Però es va aconseguir mantenir la prestació del servei fins a les 12.30, hora fins la qual hi ha la recepció del volum postal més gran. Habitualment, l’oficina de La Poste al carrer Pere d’Urg d’Andorra la Vella (just al xamfrà amb el carrer Bonaventura Armengol) obre de les 8.30 del matí fins a les 13.30.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending