Un roc desprès de la penya enxampa un cotxe en una urbanització d’Escaldes

La pedra, de considerables dimensions, hauria causat importants desperfectes al vehicle enmig de la carretera a la zona de can Noguer

-
-

Un roc que s’hauria després d’un talús a la carretera que porta a Engolasters ha enxampat aquesta tarda un cotxe que hi circulava, just a l’altura de la urbanització can Noguer, al terme parroquial d’Escaldes. La pedra, de notables dimensions, hauria causat importants desperfectes materials al cotxe. Els danys personals soferts pels ocupants del vehicle no haurien revestit especial gravetat.

Al vehicle, a banda del conductor i una acompanyant, hi anirien, almenys, dos o tres gossos. Els bombers han estat activats per anar a netejar la calçada i revisar la zona per mirar que no hi hagi risc de més caigudes i si fos necessari seguritzar la zona. També s'hauria desplaçat fins al lloc una patrulla de la policia i una ambulància per si calgués dur a terme qualsevol intervenció.

L'incident hauria passat exactament al punt quilomètric 1,4 de la CS-200, la carretera que porta a Engolasters. El cotxe implicat, que ha topat amb el roc que ha caigut a la via, era un turisme Dacia Sandero. Els dos ocupants del turisme, dona i home residents de 27 i 26 anys, resulten ferits en l'incident, segons que ha informat la policia.
 

 

Comentaris

Trending