Un lleuger contacte de la moto amb el cotxe que estava avançant, possible causa de l’accident doblement mortal

La Kawasaki conduïda per l’home de 45 anys que, com el seu fill, ha acabat morint, s’hauria acostat massa a l’Opel Corsa que passava i un petit fregament li hauria fet perdre el control de la màquina

L\'Opel Corsa que avançava la moto, al fons a la dreta ja estavellada, es va aturar gairebé d\'immediat.
L\'Opel Corsa que avançava la moto, al fons a la dreta ja estavellada, es va aturar gairebé d\'immediat.
Un lleuger fregament de la motocicleta amb el lateral del cotxe que estava avançant seria la causa més probable del motiu pel qual el vehicle de dues rodes en què hi viatjaven el pare i el fill que han acabat morint perdés l’equilibri i se n’anés a terra. El que també s’hauria d’acabar d’aclarir és exactament contra què van picar els dos ocupants de la Kawasaki perquè les ferides que es van fer fossin de tanta gravetat. 

Els experts en accidents de la policia estan fent les indagacions pertinents, però tot sembla indicar que la moto de 650cc conduïda per l’home, de 45 anys, es va acostar massa a l’Opel Corsa que estava avançant en aquell punt de l’avinguda Salou, una zona obaga, freda. En principi, segons les fonts, el turisme, conduït per una veïna d’Escaldes de 49 anys i amb un home al seient del copilot, estaria transitant correctament. 

Un lleuger contacte que almenys en un primer moment la dona que duia el turisme ni tan sols recordava, hauria estat suficient per fer perdre el control de la Kawasaki al pilot, que en l’intent de redreçar la màquina va acabar desequilibrant-se del tot i ‘llançant-se’ cap al voral de la carretera. Entre el voral de la carretera i un arbre que hi ha a la zona hi haurien anat a espetegar el menor, que va morir al lloc dels fets després que les maniobres de reanimació resultessin en va, i el seu progenitor, que tampoc no va poder superar les gravíssimes lesions sofertes i se’n va haver de certificar la defunció dotze hores després del sinistre.

Les càmeres de mobilitat de la zona haurien de servir als especialistes en atestats a resoldre els enigmes. El que està clar és que no hi ha cap altre vehicle implicat en el sinistre ni cap conductor que hagués fugit del lloc de l’accident com en els compassos inicials posteriors al xoc es barrinava. Els dos ocupants de l’Opel Corsa van resultar il·lesos i el seu testimoni és clau per poder fer quadrar totes les peces del malaurat trencaclosques.

Una imatge del municipi cap a on es traslladaran els fèretres amb les restes mortals.

Relacionat

Les dues víctimes de l’accident de moto seran repatriades aquest dissabte cap a Portugal
Estat en què va quedar la motocicleta després de l\'accident.

Relacionat

Pare i fill moren en accidentar-se amb la moto en què circulaven per l'avinguda Salou
Una vista de l\'avinguda Salou just mentre els equips sanitaris prestaven assistència als ferits.

Relacionat

Mor un resident de disset anys i el seu pare està molt greu arran d’un accident de moto

Comentaris

Trending