Les dues víctimes de l’accident de moto seran repatriades aquest dissabte cap a Portugal

Una vegada es facin aquest divendres els tràmits oportuns lligats a les autòpsies, els fèretres amb les restes mortals de pare i fill seran traslladades a Castelo Branco, on tenien els orígens familiars

Una imatge del municipi cap a on es traslladaran els fèretres amb les restes mortals.
Una imatge del municipi cap a on es traslladaran els fèretres amb les restes mortals.
Els fèretres amb les restes mortals del pare i el fill morts arran de l’accident de circulació que hi va haver anit a l’avinguda Salou d’Andorra la Vella seran repatriats demà cap a Portugal a petició de la família. Durant la jornada d’aquest divendres es practicaran les corresponents autòpsies i es deixarà tot apunt per al trasllat dels dos finats cap a Castelo Branco, una ciutat del centre interior portuguès tocant ja a Extremadura, d’on eren originaris.

Les dues víctimes de l’accident de moto seran repatriades aquest dissabte cap a Portugal

La família era força coneguda a la zona de Ciutat de Valls pel fet de regentar un bar-comerç a l’avinguda Santa Coloma, el mateix vial on residien. La mort de pare i fill ha commocionat tant la comunitat portuguesa com diversos centres escolars, tant on havia estudiat el noi com en d’altres on hi tenia amistats. L’home tenia 45 anys i conduïa una motocicleta Kawasaki ECR650 que es va desequilibrar i va anar a parar a terra a l’altura d’una gasolinera i un centre comercial dedicat al bricolatge que hi ha pocs metres abans del trencall que porta al parc central dels bombers. El noi, que hauria fet 17 anys el proper 2 de març, viatjava de ‘paquet’.

El menor va morir al mateix lloc dels fets poc després que passés el sinistre, que va succeir vers 2/4 de 9 de la nit, i després que fossin en va els intents de reanimació. Arran de la caiguda de la moto els dos ocupants van picar de forma molt violenta contra el lateral de la via. L’adult va poder ser traslladat en estat crític cap a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i poc abans de la mitjanit estava preparat un helicòpter per si es podia traslladar el ferit cap a algun centre sanitari català amb més mitjans per combatre les lesions que patia. L’estat d’extrema gravetat ha impedit el viatge i finalment l’home a mort a primera hora d’aquest matí, dotze després del sinistre.

El noi havia estudia des del 2013 i fins el gener de l’any passat a l’institut de la Margineda. Actualment feia algunes feinetes esporàdiques sense que les fonts consultades les hagin pogut concretar. El que sí que és clar és que el jove, amb certs problemes d’integració, havia decidit per voluntat pròpia sumar-se a l’equip de futbol de la federació dels Special Olympics. Hi entrenava des del setembre de l’any passat i a manca d’una disminució certificada mèdicament no podia competir.

Segons exposa Special Olympics Andorra en un comunicat, el noi s’havia agafat els entrenaments futbolístics amb molta il·lusió. En l’esmentat text, “la junta, entrenadors, esportistes i companys del finat a Special Olympics volem transmetre el més sentit condol a la seva família i amics per aquesta pèrdua i la del seu pare, i posem de manifest tot el nostre suport i estima en aquests moments tan difícils per a tots aquells que els van conèixer i estimar”.

Estat en què va quedar la motocicleta després de l\'accident.

Relacionat

Pare i fill moren en accidentar-se amb la moto en què circulaven per l'avinguda Salou

Comentaris

Trending