Mor un resident de disset anys i el seu pare està molt greu arran d’un accident de moto

El progenitor conduïa una Kawasaki d’alta cilindrada que ha perdut l’equilibri per causes que la policia està investigant igual com el nivell d’implicació d’un cotxe involucrat en els fets 

Una vista de l\'avinguda Salou just mentre els equips sanitaris prestaven assistència als ferits.
Una vista de l\'avinguda Salou just mentre els equips sanitaris prestaven assistència als ferits.
El sinistre ha succeït a l’altura d’una gasolinera i un magatzem de bricolatge de l’avinguda Salou d’Andorra la Vella i les tasques de reanimació sobre la calçada del jove han resultat infructuoses. El pare del noi, de disset anys, conduïa la motocicleta accidentada i ha patit ferides molt greu que fan témer per la seva vida. El menor vivia a Ciutat de Valls amb la seva mare, actualment ni estudiava ni treballava i fa un any aproximadament que havia superat una greu malaltia.

Un resident portuguès de disset anys ha mort aquest vespre a conseqüència de les gravíssimes lesions que ha patit arran d’un accident de motocicleta. El noi anava d’acompanyant en una Kawasaki d’alta cilindrada (600 cc) que conduïa el seu pare. El sinistre ha succeït pels volts de 2/4 de 9 de la nit a l’avinguda Salou d’Andorra la Vella, a l’altura d’una gasolinera i un magatzem de material per al bricolatge que hi ha a no massa distància del trencall que porta cap al parc central dels bombers. I s’hi hauria vist involucrat un turisme.

Les tasques de reanimació que s’han intentat practicar al jove han resultat infructuoses i el noi, que actualment ni treballava ni estudiava, ha mort al mateix lloc dels fets. La motocicleta ha perdut l’equilibri per causes que la policia està investigant -s’ha d’aclarir el grau de participació en l’accident d’un cotxe que s’ha aturat en el mateix moment de l’accident i el conductor del qual estaria oferint el seu testimoni per aclarir el succés- i el noi hauria picat virulentament contra el voral de la carretera, que s’ha tallat al trànsit. El fet que hi hagués alternatives viàries ha facilitat que no hi hagués un col·lapse circulatori.

El pilot del vehicle de dues rodes, que és el pare del jove, també ha sofert ferides molt greus que fan témer per la seva vida. De fet, tot feia pensar que seria traslladat en helicòpter cap a un centre sanitari català després de rebre unes primeres atencions a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. El noi que ha perdut la vida vivia a Ciutat de Valls amb la seva mare i va estudiar des del 2013 i fins a principi de l’any passat a l’institut espanyol de la Margineda. Fa un any aproximadament, segons diverses fonts, que havia aconseguit superar una greu malaltia i després de deixar els estudis tampoc no estava treballant.

Comentaris

Trending